EN     BG
 
ЗА НАС

Trufflesbg.com е развиваща се семейна компания за продажба и изкупуване на трюфели и обучени кучета за търсене на трюфели.
Ние създадохме фирмата през 2008 година. Първоначално дейността ни бе свързана основно с  изследване на горите в България за наличие на трюфели.След като установихме, че българските гори са богати на трюфели, закупихме кучета и намерените трюфели продавахме на българския пазар.
Няколко години по-късно  развихме дейността си в развъждане на кучета търсачи,обучаването им и продажба.Същевременно установихме добри отношения  с международни компании за изкупуване на трюфели и започнахме да работим на външни пазари.
Ако искате да бъдете търсач на трюфели, Вие можете да се свържете с нас , за да се сдобиете с обучено куче и насоки  в търсенето на трюфели.
Ако вече сте навлезли в бизнеса с трюфели и търсите пазар за тях, свържете се с нас, за да получите по-добра цена.
Ако желаете първокласни трюфели за Вашия ресторант, хотел или за собствено удоволствие, ние можем да Ви ги осигурим целогодишно.
С много от Вас вече работим заедно!  
Благодарим Ви, Trufflesbg.com

 

 

 

КУЧЕТА ТЪРСАЧИ

Обучението на куче за трюфели е дълъг и продължителен процес, който отнема много време, повторения и постоянство.Кучето трябва да бъде в състояние да се адаптира към всички видове трюфели във всяка ситуация на околната среда. Виж повече...
РЕЦЕПТИ

Трюфели са един от най-добрите подправки. Добре е да се използват пресни, напълно узрели. На Вашето внимание предлагаме интересни рецепти с трюфели. Голяма част от трюфелите можете да закупите от нашия онлайн магазин. Виж повече...