EN     BG
 

ФИЛЕ ОТ БЯЛА РИБА С КОРИЧКА ВЪРХУ КАРТОФЕНО ПЮРЕ С ТРЮФЕЛИ

СЪСТАВКИ

ЗА 4 ПОРЦИИ
400гр. бяла риба филе
500гр. обелени, розови картофи
250мл. силено червено вино
150мл. зехтин
50гр. трюфел
20гр. нарязан черен трюфел
125мл. зеленчуков бульон
75гр. масло
20гр. настърган черен трюфел
сок от 2 лимона
морска сол
черен пипер
прясно настъргано индийско орехче

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Обелените картофи се варят в червено вино и бульона. Картофеното пюре се приготвя от добре сварените картофи, като се разбърква, докато стане гладко с малко зехтин, трюфел, след което се подправя на вкус със сол и индийско орехче.
Сложете филето в горещ тиган с малко зехтин и похлупете, така че рибата да се задушава. Обърнете рибата и я печете от другата страна до напълно сготвяне.
Поставете поръсен с масло нарязан трюфел под картофеното пюре. Сложете рибата отгоре, поръсете със зехтин и подправете с морска сол и черен пипер. Накрая, нарежете на тънки филийки черен трюфел и поръсете отгоре.


КУЧЕТА ТЪРСАЧИ

Обучението на куче за трюфели е дълъг и продължителен процес, който отнема много време, повторения и постоянство.Кучето трябва да бъде в състояние да се адаптира към всички видове трюфели във всяка ситуация на околната среда. Виж повече...
РЕЦЕПТИ

Трюфели са един от най-добрите подправки. Добре е да се използват пресни, напълно узрели. На Вашето внимание предлагаме интересни рецепти с трюфели. Голяма част от трюфелите можете да закупите от нашия онлайн магазин. Виж повече...